Förvaltning för ofrivilliga fastighetsägare i Stockholm

Extern förvaltning av fastigheter i Stockholm är lösningen för dig som fått en fastighet på halsen som du inte vet vad du ska göra av. Huset måste skötas.

Har du ärvt ett hyreshus du inte vet vad du ska göra av? Och på en fastighetsmarknad där det dessutom är rätt svårt att få något sålt? Det kan kännas kämpigt att vara ofrivillig fastighetsägare, men det finns bra lösningar som gör att du inte behöver jobba ihjäl dig.

Till exempel har du som fastighetsägare inte särskilt mycket för att sköta driften av fastigheten själv. I alla fall inte om du är en helt vanlig privatperson som råkar ha fått ett hyreshus i din ägo. Då är det en stark rekommendation att leja ut allt vad drift och underhåll heter till en extern firma. Då blir det gjort på rätt sätt i rätt tid, till rätt pris.

Förvaltning är att ta hand om något (till exempel fastigheter)

Det du ska leta efter, när du letar efter någon som kan hjälpa dig ta hand om din fastighet, är vad som kallas för “förvaltning” i Stockholm. Förvaltning kan också gå under namnet fastighetsförvaltning. Att förvalta något betyder i princip att man tar hand om det – vilket ju är precis det du vill att någon ska göra med ditt hus.

Kanske kommer du till och med att växa in i rollen som fastighetsägare, såpass att du kan tänka dig att investera i fler fastigheter. Då kan det vara bra att anlita en fastighetsförvaltare som kan ge dig ett paketpris på alla dina fastigheter. Du behöver inte leta upp en ny förvaltare, bara för att din nya fastighet ligger i ett annat område.

Läs mer om förvaltning av fastigheter på denna sida: förvaltningstockholm.se

Publicerat den
Kategoriserat som Bostad