Om oss

Drömmer du om en ny bostad? Drömmer du om att förändra den bostad du lever i? Idag så prioriterar vi bostaden och boendet högre än vi någonsin gjort tidigare. Vi lägger hellre pengar på att inreda, renovera och bygga nytt än på exempelvis en bil eller på resor. Det är roligt, men det finns även vissa saker att tänka på.

Det kan vara lätt att ryckas med. I synnerhet då det handlar om att köpa en bostad och särskilt om man lever i en större stad. Ser man till bostadsmarknaden i exempelvis Stockholm så ser man också en situation som i det närmaste kan beskrivas som absurd. Detta sett till hur mycket pengar som är i omlopp. Det är inte ovanligt att se privatpersoner buda på två- tre bostäder samtidigt och att man knappt vet till vilken man har det ledande budet på. Det handlar mer om att vinna en budgivning än om att de facto köpa en bostad som man ska äga under en lång tid framöver – kanske resten av livet.

Då det dessutom handlar om åtskilliga miljoner kronor så blir det än mer speciellt. Man står inför sitt livs största affär – men man verkar knappt medveten om vilka konsekvenser som kan finnas. Tålamodet tappas, man blir fartblind och man tar på sig skygglappar: bostaden ska köpas innan någon annan hinner göra det. Som köpare bör man ha mer kött på benen än så och man bör alltid se till att komma väl förberedd till en visning. En visning som alltid ska ses med kritiska ögon.

Vi vill ge dig en möjlighet att genomföra en bostadsaffär som verkligen är dig till gagn. Oavsett om du ska köpa en villa på landet eller en lägenhet i Stockholms innerstad. Vårt mål är att du ska undvika att bli lurad och att du ska göra en så bra affär som möjligt. Vi ska, baserat på vår långa yrkeskunskap som mäklare, visa dig knepen som får dig att undvika vanliga misstag. Kort sagt: du ska gå in i en eventuell bostadsaffär med en trygghet och en säkerhet där du vet vad som gäller.

Att våga kasta en dålig hand är något som du kommer att älska dig själv för i framtiden. Du ska spela med rätt kort och när dessa kommer så är det definitivt läge att gå all-in. Välkommen!