Den trygga bostaden

Att ha fullgott skydd vad gäller lås på bostaden är en nödvändighet idag. Nya lås är helt annorlunda och bättre utformade än äldre modeller. Hur många nycklar finns i omlopp till ditt hem?

Att bo i en äldre bostad har sin alldeles speciella charm. Hantverket och detaljerna är ofta av annan kvalitet än det man kan hitta i nyare hus. Oftast är bostaden både vacker och unik. Ytorna är oftast generösa och med lite tur har gammal el och äldre rör blivit utbytta och uppgraderade.

Lås är en helt annan historia. Många gånger är även de vackra och originellt utformade. Frågan är om de är bra och säkra? Sanningen är att om ursprungliga låsanordningar finns kvar är de av enklare typ. De tillverkades och monterades i en oskyldigare tid då man inte hade samma säkerhetstänk.

Uppgradera din säkerhet!

Du vill inte ha lås som en person med ohederliga avsikter kan peta upp på en minut med en kvist hen hittat på marken. Du vill inte ha fönster som enkelt kan plockas bort för att ge någon tillträde till din bostad. Lösningen är förstås enkel – en genomgång gjord av en låssmed kommer att avslöja alla säkerhetsluckor.

Du bör låta låssmeden gå igenom din bostad och skicka dig en offert. Utifrån den gör du ett eget val. Det är din bostad och du vet vad som skulle fungera för dig. Nya lås, fönsterlås, byte av altandörr och nytt lås även där. Nycklar för de som behöver och inte en själ till! Sen sover du lugnt. Läs mer om låssmed på denna sida: låssmedsundbyberg.nu