Behöver du hjälp av en proffsig målare?

Är du trött på dina slitna väggar och behöver nu akut göra något åt det? Tapeten har lossnat och färgen har börjat spricka. Hur ska man få tid? Med hjälp från en erfaren målare löser det sig.

Hur mycket vi än försöker är det helt omöjligt att få en dag att bli längre. Ett dygn går snabbt, framförallt när man behöver sömn. De lediga dagar man har, vill man verkligen spendera dem inomhus istället för att göra det som får en att njuta lite extra av livet? Det behöver inte vara så, för en målare kan ta hand om all målning som ska göras. Ni väljer själv hur ni vill lägga upp det. Vill du vara hemma samtidigt eller lämnar du över hela förtroendet till dem? Valet är ditt.

Tar det lång tid?

När man anlitar en målare får man räkna med att det kostar mellan 300 – 600 kronor timmen. I de större städerna kostar det mer och de mindre kan det vara billigare. Hur lång tid det tar är omöjligt att ge ett rakt svar på, eftersom många saker spelar in. Till exempel, hur stort är rummet? Hur många rum gäller det? Är det inomhus eller utomhus? Och framförallt, vad behöver göras innan man börjar måla? Själva målningen i sig tar inte mer än några timmar, men man behöver lägga på minst två lager. Det enklaste är att kontakta en målerifirma och berätta hur stor ytan är, så kan du få en offert på arbetet. Mer om målning hittar du här: målareälvsjö.se