Journummer till hisservice i Stockholm – när nöden kräver det

Att ringa efter akut hisservice i Stockholm är på sin plats när någon fastnat i din hiss. Regelbunden hisservice kan även förebygga att hissen alls fastnar.

När du tecknar avtal för hisservice i din fastighet är det mycket viktigt att du ser till att det ingår service på jourtider. Det är nämligen minst lika viktigt, om inte viktigare, att en person som fastnat i hissen får hjälp snabbt mitt i natten som att hen får det på dagen. Inte minst om vederbörande är kissnödig, vilket många blir vid blotta tanken på att fastna i en hiss.

För andra människor kan tanken på att fastna i hissen vara ännu värre. Det är mycket vanligt att uppleva klaustrofobiska panikkänslor när man blir instängd i ett trångt utrymme som en hiss ofta är. Det är inte omöjligt att människor kan få fullständig panik när de fastnat i en hiss. Då gäller det att hjälp är på plats inom kort.

Regelbunden hisservice – så förhindrar du att hissen fastnar

Glöm inte att det tydligt bör framgå på knapparna inne i hissen om larmknappen går direkt till jour för hisservice i Stockholm, eller om larmknappen bara genererar ett högt ljud i fastigheten. Det är inte säkert att personen som fastnat i hissen har mobiltelefonen med sig.

Hur du bäst löser det praktiska runt hur en person som fastnat i din hiss snabbt ska få hjälp kan du rådfråga din hisstekniker om. Sannolikt kommer hen då säga dig att det allra viktigaste är att hissen inte fastnar alls. Detta kan avhjälpas med regelbunden hisservice.

Publicerat den
Kategoriserat som Bostad